Ön is fogyasztólya termékeinknek? Ossza meg velünk véleményét / észrevételeit!

EDDIGI VÉLEMÉNYEK TERMÉKEINKRŐL:

Neve:
Email címe:
Indexkép:
Véleménye:

 

 

 

 

.
 

KIEMELT VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYEI

A tiszta víz elengedhetetlen
Külföldi fotózásaim során is megtapasztaltam, hogy a tiszta víz elengedhetetlen a léthez, a jó teljesítményhez. Azóta itthon is jobban figyelek arra, hogy milyen vizet fogyasztok.Mióta megtaláltam a BioLife Oázis víztisztítója által előállított vizet, mindenhova magammal viszem flakonban. Jobban is érzem magam tőle! :) Köszönöm!

Tiszta víz
Kedves BioLife Csapat! Szeretnénk megköszönni Önöknek, hogy elérhetővé tették számunkra a tisztított, lúgos vizet! Az Oázis víztisztító beüzemelése óta mindannyian előszeretettel fogyasztjuk az Önök vizét, melynek kellemes ízét, jótékony hatását egyaránt élvezzük! Köszönjük! Az Üdülj.hu Csapata

Marcipán
Marcipán kutyánk is előszeretettel fogyasztja az Oázis által előállított tisztított vizet. A prémium kategóriás kutyatápok mellett az ivóvizére is különös hangsúlyt fektetünk, hiszen köztudott, hogy a túltenyésztett fajták az átlagnál is fogékonyabbak a betegségekre. A tiszta, lúgos víz segíti Őt, hogy a kiváló kondícióját megtartsa:) A betegséget az utóbbi hónapokban csak hírből ismerjük:) Köszönjük!!!

Kutyatál Oázis víz- csapvíz
Kedves BioLife Csapat! Yorkshire terrierünket azóta az Oázis által előállított tisztított vízzel itatjuk, mióta a gépet beszerelték nálunk. Az eredmény nem csak a kutyán észlelhető egyértelműen, hanem az itató tálon is megmutatkozik a különbség! A látvány magáért beszél! A csapvizes tál vastagon vízköves, míg a tisztított vízzel használt tál hetek után is fényes maradt. Köszönjük:)

Prof. Dr. Bitó János professzor emeritus (matematika-fizika)
Szakmai tevékenységét hazai és nemzetközi kitüntetések egyaránt fémjelzik. A Bródy Imre Díj, az Eötvös Lóránd Díj tulajdonosa. Eredményeit több száz tudományos közlemény, szakcikk, továbbá egyetemi jegyzetek és tudományos ismeretterjesztő könyvek ismertetik. Tagja az MTA több szakmai bizottságának, tagja és tisztségviselője több hazai és nemzetközi tudományos társaságnak.

 

 

 
       
 
© BIOLIFE NETWORK 2011 | All Rights Reserved