"A vizet megérteni nem más, mint megérteni a világegyetemet, a természet csodáit és magát az életet."

Dr. MASARU EMOTO, ki többek között megalapította Svájcban a Szubtilis Energiák Világintézetét!

 

Termékeinkkel az emberek testi-lelki egészségét kívánjuk megőrizni, vagy újjáépíteni úgy, hogy közben a minket körülvevő természeti kincseinket, a növényeket és az élővilágot megóvjuk. Hitvallásunk értelmében mi a Biolife Networknél csak a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóinknak. Visszautasítjuk a vegyszerek felhasználását, ezek kiváltására hatékony és gazdaságos alternatívát kívánunk nyújtani a teljes lakosság részére. Hiszünk abban, ha példánkat sokan követik, azzal számos állat- és növényfaj természetes élőhelyét megőrizhetjük hazánkban, és szerte a világban. A fák és erdők bolygónk tüdejét jelentik, hiszen ők felelnek a számunka nélkülözhetetlen oxigén előállításáért -, ezért a termékeink csomagolásánál is törekszünk az újrahasznosított papír használatára, azt is a lehető legkisebb mennyiségben.

EGÉSZSÉGESEBBRE IHATJA MAGÁT!

Mi is késztetett bennünket arra, hogy ezen termékeket elérhetővé tegyük a vásárlók számára is?
Lassan 10 éves gyógyászati múlttal rendelkezvén mindig azt kutattam a világot járva, hogyan tehetném hatékonyabbá, még eredményesebbé a szervezet működését.
Eredményeimen és kutatásaim során tapasztaltam, hogy ha jó minőségű, tiszta vizet adunk a szervezetnek, akkor az alapoknál javíthatjuk annak energia- és egészségi állapotát.
Kezdetben csak a pácienseknek fejlesztettük ki a gyártóval karöltve víztisztító berendezéseinket, majd az egyre nagyobb érdeklődésre való tekintettel most már szélesebb körben is bemutathatjuk azokat.
Mint az a termékeink számából is látható, nem egy kereskedelmi mennyiségre orientált cégként működünk ( minden áron eladni), hanem sokkal inkább a felmerülő igényeket elégítjük ki és az egészség hírvívőjeként vagyunk jelen a piacon.
Célunk, hogy minden olyan emberhez, családhoz, közösséghez eljusson üzenetünk, akik már érzik annak fontosságát, hogy megfelelő minőségű lúgos víz bevitelével tegyenek egészségükért.

 

.
 
       
 
© BIOLIFE NETWORK 2011 | All Rights Reserved