2020-08-11
 
FŐOLDAL    |    A VÍZGÉPRŐL    |    RENDELÉS    |    KÜLDETÉSÜNK    |    ELÉGEDETT FOGYASZTÓK    |    LETÖLTÉSEK    |    KAPCSOLAT    |     PARTNEREK

Küldetésünk


-"A vizet megérteni nem más, mint megérteni a világegyetemet, a természet csodáit és magát az életet."
Dr. MASARU EMOTO, ki többek között megalapította Svájcban a Szubtilis Energiák Világintézetét!

Termékeinkkel az emberek testi-lelki egészségét kívánjuk megőrizni, vagy újjáépíteni úgy, hogy közben a minket körülvevő természeti kincseinket, a növényeket és az élővilágot megóvjuk. Hitvallásunk értelmében mi a VitalWaternél csak a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóinknak. Visszautasítjuk a vegyszerek felhasználását, ezek kiváltására hatékony és gazdaságos alternatívát kívánunk nyújtani a teljes lakosság részére. Hiszünk abban, ha példánkat sokan követik, azzal számos állat- és növényfaj természetes élőhelyét megőrizhetjük hazánkban, és szerte a világban. A fák és erdők bolygónk tüdejét jelentik, hiszen ők felelnek a számunka nélkülözhetetlen oxigén előállításáért -, ezért a termékeink csomagolásánál is törekszünk az újrahasznosított papír használatára, azt is a lehető legkisebb mennyiségben.

EGÉSZSÉGESEBBRE IHATJA MAGÁT!

Mi is késztetett bennünket arra, hogy ezen termékeket elérhetővé tegyük a vásárlók számára is?
Lassan 10 éves gyógyászati múlttal rendelkezvén mindig azt kutattam a világot járva, hogyan tehetném hatékonyabbá, még eredményesebbé a szervezet működését.
A gyógyászatban elért eredményeim és kutatásaim során tapasztaltam (USA,Mexico,Egyiptom,Dubai stb...), hogy ha jó minőségű, tiszta vizet adunk a szervezetnek, akkor az alapoknál javíthatjuk annak energia- és egészségi állapotát.
Kezdetben csak a pácienseknek fejlesztettük ki a gyártóval karöltve víztisztító berendezéseinket, majd az egyre nagyobb érdeklődésre való tekintettel most már szélesebb körben is bemutathatjuk azokat.
Mint az a termékeink számából is látható, nem egy kereskedelmi mennyiségre orientált cégként működünk ( minden áron eladni), hanem sokkal inkább a felmerülő igényeket elégítjük ki és az egészség hírvívőjeként vagyunk jelen a piacon.
Célunk, hogy minden olyan emberhez, családhoz, közösséghez eljusson üzenetünk, akik már érzik annak fontosságát, hogy megfelelő minőségű lúgos víz bevitelével tegyenek egészségükért.

Az emberi test kb. 70%-a víz - Mit jelent ez az Ön számára?

Sejtjeink, vérünk és emésztőnedveink alapja is a víz, ami ráadásul hordozóanyagként szállítja a tápanyagokat az emésztőrendszertől a sejtekig, majd a bomlástermékeket a kiválasztó szerveken keresztül eltávolítja a testből. Gyakran halljuk a figyelmeztetést, fogyasszunk sok folyadékot! De vajon mindegy-e, mi az a folyadék? Az utóbbi évtizedekben a reklámok hatására a víz helyét különféle színezett, tartósítószerekkel és adalékanyagokkal dúsított, cukrozott üdítők vették át. Ezek nem pótolják vízszükségletünket, hanem még több vizet vonnak el, egy pohár kóla például kétpohárnyit! A szervezetünknek 2-3 liter víz a napi szükséglete. Minden folyadék, amit megiszunk, és nem tiszta víz, nem számít bele a szükséges mennyiségbe. Szomjunk oltására csak tiszta vizet igyunk!

A lúgos víz kedvező hatása az emberi szervezetre!

Az emberi szervek összetétele, a vér, a csont is lúgos kémhatású, ennek megfelelően a testünkbe bevitt ivóvíznek igazodnia kell ehhez. Ehelyett gyakran savas ételeket, húsokat eszünk, szénsavas üdítőitalokat iszunk, amivel nagy terhelésnek tesszük ki magunkat. Ahhoz, hogy ezt mérsékeljük, lúgos anyagokra, lúgos vízre is szükségünk van. Mivel sejtjeink átlagosan hétévente kicserélődnek, és ehhez a folyamathoz lúgos közegre van szükségünk, nagyon fontos, hogy a sejtek megújítása és az öregedés visszaszorítása érdekében biztosítani tudjuk ezt. A legmegfelelőbb eljárás,ha még fordított ozmózi elven alapuló pH9.5 lúgos víztisztító berendezéssel kezelt vizet iszunk. Ezzel megelőzhetünk betegségeket, valamint megfiatalíthatjuk testünket, bőrünket, szerveinket.

A nem megfelelő víz-és folyadékfogyasztás veszélyei!

Az elsavasodás:

A túlzott savasodás leginkább helytelen életmódunknak köszönhető:
- élvezeti cikkek (kávé, alkohol, cigaretta, fehér cukor, stb.) fogyasztása
- krónikus és túlzott stressz
- mozgásszegény életvitel
- egészségtelen és rendszertelen táplálkozás
- túlzott húsfogyasztás
- kevés folyadékbevitel (napi 2 litert el nem érő)
- gyógyszerek

A szervezetünkben zajló elsavasodási folyama árulkodó tünetei:

- A bőr szürke, sárgás, petyhüdt, száraz, kisebb-nagyobb pattanások, vörös foltok formájában,
- A szemfehérje vöröses, mert a túl savasodás miatti gyulladáskészség tükröződik rajta.
- A nyelvet vastag sárgás- fehéres-barnás lepedék fedi.
- A haj és a köröm fénytelenné válnak, töredeznek, elvékonyodnak, a fejbőr korpázik, viszket.
- A szájszag nagyon kellemetlen lehet, ez a rosszul működő emésztőszervekben lezajló erjedési és rothadási folyamatok következménye. Jellemző az elgombásodás (pl: Candida)
- A has puffadt, a széklet nehezebben ürül.
- A testszag rendkívül kellemetlen, a bőrön át távozó, savas, csípős veríték és faggyú miatt.
- Fáradtság, ingerlékenység és rossz közérzet.

Ha a helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód miatt túl sok savas anyag rakódik le szervezetedben, olyan anyagcsere-betegségekkel kell akár szembenézned, mint az elhízás, vagy a cukorbetegség.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:

» NEM VAGY BETEG, HANEM SZOMJAS! -Ne gyógyszerrel kezeld a szomjúságot!

 

 
 
   
  FŐOLDAL    |    A VÍZGÉPRŐL    |    RENDELÉS    |    KÜLDETÉSÜNK    |    ELÉGEDETT FOGYASZTÓK     |    LETÖLTÉSEK    |    KAPCSOLAT  
 
                                                              © VitalWater Kft. 2011 | Minden jog fenntartva | Adatvédelem - Impresszum